Online bezoekers
2 Bezoekers online
Gebruikers: 1 Gast, 1 Bot
Advertentie
Resolutie
Om deze website goed te kunnen bekijken is de volgende resolutie vereist:

Minimaal: 1280 x 1024 pixels
Aanbevolen: 1920 x 1080 pixels
Contact

Slechte kwaliteit liedjes Windows Movie Maker en Magix Music Maker

Gebruik je Windows Movie Maker en merk je dat als je een liedje importeert en afspeelt, dat de kwaliteit erg slecht is? Terwijl als je hetzelfde bestand in Windows Media Player opent, hij gewoon goed afspeelt? Hetzelfde geldt voor Magix Music Maker, als je daar een liedje importeert, is de kwaliteit ook erg slecht.

Dit komt namelijk doordat je een codec pack hebt geinstalleerd. Bij mij was het geval dat ik de K-Lite Codec Pack moest verwijderen. Dit kun je doen door simpelweg naar het “Configuratiescherm” te gaan en dan bij “Programma’s en Onderdelen” (in Windows XP heet het “Software”) de Codec Pack te verwijderen.

Geef een reactie

Welkom, bezoeker
Vind ik leuk !
Advertentie
Klok
JEUGDSENTIMENT.TV
Laatste reacties

    No comments to display