Online bezoekers
5 Bezoekers online
Gebruikers: 3 Gasten, 2 Bots
Advertentie
Resolutie
Om deze website goed te kunnen bekijken is de volgende resolutie vereist:

Minimaal: 1280 x 1024 pixels
Aanbevolen: 1920 x 1080 pixels
Contact

Android Market krijgt vermoedelijk PayPal-ondersteuning – UPDATE

Googles softwarewinkel voor Android, de Market, krijgt vermoedelijk ondersteuning voor betalingen via PayPal. Momenteel kan in de app-winkel alleen worden betaald met een creditcard die aan Google Checkout is gekoppeld.

Onlangs lekte versie 3.3.11 van de Android Market uit. Deze versie bevat enkele nieuwe features, waaronder de optie om alle applicaties automatisch te laten updaten, waarbij ingesteld kan worden dat dit alleen over een wifi-verbinding mag gebeuren. In de broncode van de nieuwe Market zijn daarnaast verwijzingen te vinden naar betaaldienst PayPal.

PayPal-ondersteuning zou het mogelijk maken om zonder creditcard applicaties uit de Market te kopen, iets wat via Google Checkout niet mogelijk is. Google heeft officieel nog niets bekendgemaakt over een samenwerking met PayPal.

Bron: http://tweakers.net/nieuws/77803/android-market-krijgt-vermoedelijk-paypal-ondersteuning.html

UPDATE:

Kennelijk zijn sinds juli al aanwijzingen voor PayPal-ondersteuning gevonden in de APK van de Android Market. Dit nieuws bevestigt dat PayPal en Google al langere tijd bezig zijn om de betaaldienst in de appwinkel te integreren, maar dat dit om de een of andere reden dit nog steeds niet is gebeurd. Wellicht heeft te maken met de rechtszaak die PayPal tegen Google Wallet heeft aangespannen.

Bron: http://www.androidplanet.nl/38027/android-market-krijgt-vermoedelijk-paypal-ondersteuning

Geef een reactie

Welkom, bezoeker
Vind ik leuk !
Advertentie
Klok
JEUGDSENTIMENT.TV
Laatste reacties

    No comments to display