Online bezoekers
2 Bezoekers online
Gebruikers: 2 Gasten
Advertentie
Resolutie
Om deze website goed te kunnen bekijken is de volgende resolutie vereist:

Minimaal: 1280 x 1024 pixels
Aanbevolen: 1920 x 1080 pixels
Contact

Adobe: Photoshop CS7 vereist minimaal Windows 7

Adobe heeft aangekondigd dat Photoshop CS6 de laatste versie zal zijn die nog op Windows XP zal draaien. De minimumeis wordt Windows 7. Dit gaat ook gelden voor toekomstige updates van de abonnementsdienst Creative Cloud.

Momenteel ondersteunt de huidige Photoshop-versie in CS6, die versienummer 13.0 draagt, nog wel Windows XP maar geen Vista. Adobe heeft echter in een blogposting aangekondigd dat de eerstvolgende versie van Photoshop niet langer XP zal ondersteunen. Ook Photoshop-versies die via Adobe’s abonnementsdienst Creative Cloud worden aangeboden gaan niet langer op XP draaien. Bugfixes worden nog wel voor XP uitgebracht.

De softwarefabrikant zegt deze mededeling zo vroeg mogelijk te hebben gedaan om zijn klanten die nog Windows XP draaien de tijd te geven te upgraden naar Windows 7. Volgens Adobe maakt Photoshop steeds meer gebruik van hardwarematige versnelling door de gpu in te schakelen. In Windows XP zouden deze mogelijkheden beperkt zijn. Momenteel zijn al enkele Photoshop-filters van CS6 niet beschikbaar in XP vanwege de beperkte ondersteuning voor gpu-versnelling. Eerder liet Adobe XP al vallen voor Lightroom.

Bron: http://tweakers.net/nieuws/84397/adobe-volgende-photoshop-vereist-minimaal-windows-7.html

Geef een reactie

Welkom, bezoeker
Vind ik leuk !
Advertentie
Klok
JEUGDSENTIMENT.TV
Laatste reacties

    No comments to display